Saturday 5 December 2015

Idei de Cadouri pt Craciun - LIBREX.RO


M-am gandit ca ati vrea cateva idei pt. cadouri


Pentru cei care adora sa calatoreasca: 52 de weekenduri de vis
Pret: 69.95 RON(redus 30% din 99.90 RON)

Idei, informații, itinerare pentru a trăi un weekend de neuitat.
- Lisabona, Sintra şi Évora
- Andaluzia
- Madrid
- Barcelona
- Paris
- Londra
- Moscova
- Budapesta
- Praga
- Roma
Si multe altele

Pentru cei care gatesc: Cartea regala de bucate de Principesa Margareta A Romaniei
Pret: 36 RON(redus 10% din 40 RON)

Titlul cartii nu contine nici o metafora si nici o ironie. Sunt fericita ca va pot oferi o carte de bucate, regala la modul propriu. Stim cu totii cât de importanta a fost si ramâne, în ritualul si actiunile publice ale Casei Regale, ospitalitatea.

De-a lungul sutelor de ani, Familiile Regale au adunat atâta traditie, frumos, calitate si experienta în comportamentul public, încât astazi împartasirea lor este o binefacere. Desigur, a le oferi musafirilor tot ce este mai bun, mai pretios si mai frumos este reflexul mândru al oricarei gazde, purtatoare de coroana regala sau nu. Dar, atunci când ospitalitatea îmbraca vesmintele simbolice ale unei întregi natiuni, istorii, culturi sau traditii, ea are un înteles si o însemnatate în plus.



Pentru cei pasionati de istorie: Maria a Romaniei. Regina care a iubit viata si patria de Adrian Cioroianu

Pret: 35.10 RON( redus 10% din  39 RON)

Adeseori dincolo de fotografia unui rege sau a unei regine din manuale nu pare sa fie nimic. O figura sobra, incarcata de responsabilitatea care-i apasa pe umeri si de imperativul unui destin pus in slujba Istoriei. Asa stau lucrurile si cu regina cea mai iubita a Romaniei – Regina Maria. Copiii mai mari sau mai mici vor avea prilejul si placuta surpriza sa descopere ca-n spatele personalitatii politice de prim rang se afla o fetita care si-a petrecut in liniste si bucurie copilaria in Marea Britanie, o mama iubitoare si grijulie, o femeie devotata care s-a implicat direct pe front, incercand sa aline suferinta soldatilor raniti in lupta, un suflet generos si bland. Regina Maria este si acum un model de bunatate, intelepciune si cumpatare la care s-ar cuveni sa ne intoarcem frecvent.

Pentru copii:

Povesti de noapte buna - sapte povesti magice de Shirley Barber
Pret: 19 RON

Volumul Povesti de noapte buna este una din mai recente carti cu ilustratii ale lui Shirley Barber, carti ce au fost asteptate cu nerabdare de numerosi fani. Cartea cuprinde alte sapte povesti magice despre lumea zanelor, cu ilustratii extraordinare.





Inainte de culcare - povesti pentru cei mici de Shirley Barber
Pret: 14.45 RON(redus 10% din 16.06)

O carte ce cuprinde 7 povesti magice, cate una pentru fiecare seara a saptamanii. Ilustrate cu desene minunate, fiecare din ele va va face cunostinta cu un nou prieten din lumea fermecata.
Aceasta colectie originala a fost scrisa si ilustrata de Shirley Barber. Povestile ei ilustrate sunt faimoase si sunt publicate si traduse in tari din toata lumea.


Poveste de Craciun de Charles Dickens
Pret: 24.99 RON(redus 50% din 49.9)

As indrazni sa spun ca sunt foarte multe lucruri care ar fi putut sa-mi faca bine, dar de care nu am profitat, raspunse nepotul lui Scrooge. Iar Craciunul este unul dintre ele. De un fapt sunt sigur, insa: ca de fiecare data cand se apropie, ma gandesc la el - dincolo de cuvenita cinstire a lui datorita originii si numelui sau sfant - ca la o perioada de fericire: o perioada de bunatate, de iertare, de milostenie si de bucurii. Din cate stiu eu, este singura perioada, din lungul rastimp al unui an, in care barbati si femei laolalta par ca sunt gand la gand sa-si deschida in voie inimile ferecate si sa-i priveasca pe cei nevoiasi ca pe niste tovarasi de calatorie spre mormant, si nu ca pe niste creaturi total diferite, condamnate sa aiba o cu totul alta cale. Si, din acest motiv, unchiule, chiar daca nu mi-a adus niciodata vreo urma de aur sau de argint in buzunare, sunt convins ca mi-a facut bine si imi va mai face bine. Si rostesc: Dumnezeu sa binecuvanteze Craciunul!

No comments:

Post a Comment